Lammen pinta

Runoilija metsäpeura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muutama varomaton
lause ja
kaikki ehyt
ja puhdas rikkoutuu,

Kuin ensimmäinen
sadepisara rikkoo
tyynen lammen pinnan,

Sanasi
putoilivat
päälleni,

Harmaina,
liian raskaina
mielessä kantaa.

Autereinen kesä on ohi.

Tänä vuonna syksy
tuli elämääni
ennen muuttolintujen
lähtöä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot