Pieni ihminen

Runoilija 894cf443a0a1b3a8959920306953e65a

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.1.2015
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

Runojani saa arvostella ja kommentoida ☺
 

Sinä pieni ihminen olet kokenut paljon pahaa,
sinä pieni ihminen olet jotain ainutlaatuista,
sinä pieni ihminen osaat olla oma itsesi,
sinä pieni ihminen olet kultaakin arvokkaampaa,
sinä pieni ihminen olet jotain korvaamatonta
sinua ei tule koskaan olemaan toista,
minä isosiskosi pidän huolta että sinua ei kiusaa enää kukaan ja saat hyvän elämän.
Olet todella rakas pikkuveljeni <3

Selite: 
Ja totta joka sana!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot