Haavoitettu sydän

Runoilija 894cf443a0a1b3a8959920306953e65a

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.1.2015
Viimeksi paikalla: 27.7.2018 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Runojani saa arvostella ja kommentoida ☺
 
Se oli kesäni karmein kun sä satutit pahoin, 
Mielestäin rangaistuksen liian lievän sait,
Neljä kuukautta lisää vankeutta & pienen korvauksen maksamaan vain
Mitä siitä mulle jäi ikuiset arvet sydämmessäin,
Ei raha tuu korvaan sitä koskaan,
Miks erehdyin katuroskaan,

Tekosi se oli viimeinen, sua lähellein enää päästä en,
Käräjil kun sinut näin, raapi se sisintäin
Pelkäsin sinua vaan peitin sen,
Kun kerroin tapahtumat siitä mitä teit, repi se sydäntäin,
Öisin en tahdo nukkua pelkään sinun uneeni tunkeutuvan,

Miten saatoit mua satuttaa vaikka tahdoin sua rakastaa,
Miten sä kehtaat isällein soitella vielä, kaiken jälkeen josta vieläkin mä kärsin. 

Hyvästi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, mutta valitettavan totta, liian monelle.
Kivulias runo mutta hyvin kirjoitettu
 

Käyttäjän kaikki runot