Eihän sitä ollut

Runoilija Melina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 19.3.2017 17:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja fiktiota :)
 

Kesäyön lämpö ympärillämme
kuumat huulet löysivät toisensa
yhä uudelleen ja uudelleen.

Aika pysähtyi välillämme,
vaan ympärillämme kulki siivillään
ja aamunkajo yllätti hellyydestä voipuneet.

Lopuksi vielä suudeltiin ja halattiin
toivotettiin kaikkea hyvää.
Ajeltiin aamuhämärissä kotiin.

Sitten kun uudelleen taas nähtiin
lämpö välillämme olikin
kylmääkin kylmempää.

Suojella kun itseään pitää.
Eihän sitä ollutkaan.
Kielletään vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot