Tunteiden asemalla

Runoilija Melina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2013
Viimeksi paikalla: 19.3.2017 17:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Faktaa ja fiktiota :)
 

Seisot tunteiden asemalla ja mietit
mihin junaan astuisit.

Tuohon junaan, joka on vähän erilainen kuin olet tottunut
ja menee kauemmas, et astu. Näytät vain siltä,
että olisit kiinnostunut ja se juna odottaa, kunnes
toteaa, että ei matkustajaa tältä asemalta.

Tuo juna, joka on myös vähän erilainen
mutta menee lähelle, ei kelpaa. Junan pitää olla
niin tuttu, että jo ennalta tiedät millaista siellä
on matkustaa.

Odotat junaa, joka on samanlainen kuin olet tottunut
ja heittää vain pienen matkan kotikontujesi
ympäri. Miksi sitten seisot kaukojunien asemalla ja sekoitat niin monen
lähtevän junan aikataulun?

Selite: 
Vähän ajatusleikkiä näin lauantaina..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot