kaipaus

Runoilija smubbe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 18:28

Asuinpaikka: tervola
Syntymäpäivä:
9.8.1994

 

Kun ajattelin sinua,
Pyyhki sade kasvoja,
Ei kyyneleitä huomata,
Vaikka kaipaan sinua,

Takaisin et tulla saa,
Muualla sua tarvitaan,

Unelmoin mä sinusta,
Katsellessa tähtiä,
Pimeässä vaeltaa,
Miettii poika mielessään,
Kaipaakohan tyttö tää,

Takaisin et tulla saa,
Muualla sua tarvitaan,

Myöhemmin on aika mun,
Niin nään taas mä sun,
Pyyhkii tuuli kasvoja,
Saan pilvenreunalla istua,

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot