elämän aarre

Runoilija smubbe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 18:28

Asuinpaikka: tervola
Syntymäpäivä:
9.8.1994

 

Kun kerran on onnellinen,
Onneen auttaa jokaisen,
Antaa onnesta omastaan,
Suurimmasta suurintaan,
Aarretta elämään,

Yhtä kun rakastaa,
Itsensä voi unohtaa,
Yhtä kun rakastaa,
Muille ilon antaa,
Suurinta suurista,
Onnen aarteesta,

Onnen unten kerran saa,
Toisen kanssa kun sen jaat,
Itsesi voit unohtaa,
Rakkautes kun muille jaat,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot