äidin kulta

Runoilija smubbe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 18:28

Asuinpaikka: tervola
Syntymäpäivä:
9.8.1994

 

kun kuulin,
sisälläni kasvavan sen,
hymyhuulin,
olin kuin joutsen,

täynnä iloa,
rinnassa paloa,
talo täynnä valoa,
toivotan tervetuloa,

lapselleni omalle,
äidin kullalle,
halinallelle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot