juhannustanssit

Runoilija smubbe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 18:28

Asuinpaikka: tervola
Syntymäpäivä:
9.8.1994

 

olen yksin,
eilen kuljettiin käsityksin,
olen ypöyksin,
enää ei kasvotuksin,

toisen löysit,
syynä siihen juhannustanssit,
sain mä lähtöpassit,

tarvi en kauhukahvaa,
haavalle hieron salvaa,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot