hetki aikaa

Runoilija smubbe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2013
Viimeksi paikalla: 17.11.2015 18:28

Asuinpaikka: tervola
Syntymäpäivä:
9.8.1994

 

Anna hetki aikaa,
Onko kesä liikaa,
Katselet mua kaukaa,
Lähellä yhtä aikaa,

Kun olen valmis,
Annan avaimen,
Avaatko oven,
Särkyneen sydämen,

Ole rakkauteni paimen,
Minuun istuta siemen,
Pieni toivon taimen,
Anna minulle aamen,

Selite: 
vielä kesken...
Kategoria: 
 

Kommentit

Odottaa jatkoa alku jo hyvä
 

Käyttäjän kaikki runot