Kiitos ei ole kirosana

Runoilija definar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2013
Viimeksi paikalla: 9.12.2015 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1992

 

Sitä ei ole koskaan kulutettu, sitä ei ole koskaan liikaa käytetty
Se vain unohdetaan tai sitä ei viihtitä sanoa
Sen avulla näytetään kuinka paljon arvostat jonkun ihmisen apua, jonka hän oli sinulle tarjonnut

Liian pieni sana, mutta suuri merkitys..

KIITOS!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos ajankohtaisesta runostasi
 

Käyttäjän kaikki runot