tule pian takaisin

Runoilija definar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2013
Viimeksi paikalla: 9.12.2015 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1992

 

tääkö on sitä tosi rakkautta..
kun toinen lähtee, niin minä jää kaipaamaan sitä läheisyyttä
miksi tämä on vaan niin kivuliastas
miksi kaipaa toisen läheisyyttä just sillon kun se rakas on poissa
mä haluisin sun lämpöäsi
kaipaan sitä sun rakkauttasi
jos oltas alttarilla, niin en voi sanoo kun tahdon
tahdon sinut ja tahdon rakkautesi
tulethan pian takaisin luokseni.

Selite: 
Mä niin kaipaan omaa rakastani.. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot