Rakasta miten haluat

Runoilija definar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2013
Viimeksi paikalla: 9.12.2015 20:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1992

 

Rakasta miten sinä haluat
Kunhan saisin joskus tietää vaan sen

Rakasta miten sinä haluat
Mitä sinä odotat?

Kosketa miten haluat
Lähesty miten haluat

Haluaisin kokea sinun lämmön..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot