Auringon tuttu

Runoilija 0d3818ed2ce1e7cccd51b051520a63cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.5.2018 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kevätvalossa lumikide
hangella hiukkanen 

kämmenen leveys 
tuulen henkäys

elämisen huikea autuus
tarrata hetkeen
pitää kiinni



 
 

Sinä ystäväni
et näe maailmaa
väreistä kylläisenä
hehkuvaa

minä kuljen edelläsi
turvaan selustasi
rinnallasi tuen
polun johtaessa
tuntemattomaan

sinä et kerro
sanoin tunteitasi
minä ne luen
liikkeistäsi
ilmeistä kehon
kielen

tänään hymysi
hehkui
jalkasi tanssivat
onnesi hyrisi

sinä suljetun
maailman
lapsi nauroit
auringolle

sillä autuaita
ovat ne
jotka näkevät
kauneuden

sielunsa silmin

Selite: 
Tänään sain työssäni sokean, vaikeavammaisen autistisen pojan musiikin keinoin tosi onnelliseksi. Työpäivien helmiä nämä hetket.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten kaunis!

Nyt valuvat kyyneleet harmaantuneen isä ukkosi silmistä. Kuinka tärkeää työtä teetkään. Samoja tunteita koin myös minä, kun kehitysvammaisohjaajan tehtävässä vuosia sitten toimin. Ellei meille anneta voimia taivaasta niin emme jaksa tehtäviämme suorittaa. Jumalassa on turvamme ja vieras on tämä ahdistusten maa. Rajan tuolla puolen vajavuudet katooaa. Runsasta tivaan siunausta sinulle rakas tyttäremme toivomme.

Rakkaudella isäsi ja äitisi!

Jos mahdollista, niin odotamme teitä viikonloppuna vieraaksemme.

Hymyillään kun tavataan.

Isäsi

Hienon Koskettava.

Onnea syntymäpäivänäsi. :)

Samanlaista työtä tehneenä
tiedän tunteen...

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

Kaunis ja koskettava on runosi.

Hyvä kuvaus autistisen ihmisen ja ns. normaalin ihmisen yhteisistä kokemuksista, vaikka toinen on lapsi ja toinen aikuinen. On ihana voida kokea edistymistä, sitä miten toinen näkee väläyksen siitä , mitä me muut vaikka joka päivä. Monesti hoitaja voi turhatua kun ei sitä yhteistä kokemusta voi tavoittaa mitenkään. Työssäni aikoinaan koin sen. Runosi viimeinen kappale on niin täyttä totta. Paljon Onnea Sinulle! :) Iloa syntymäpäivääsi! :)

Erittäin hieno runo, kertoen aidosta välittämisestä, empatiasta ja kyvystä nähdä ihminen omana ainutlaatuisuutenaan! Olkoon päiväsi aina yhtä kaunis!

Voi miten äärimmäisen kaunis ja koskettava on tämä runosi..varsinainen helmi..kuten sinä itsekin <3 Onnea syntymäpäivänäsi !

On todella syvällinen vahvasti tunteisiin vaikuttava teksti ja kun tuon punatekstin luettuaan, pysähtyy ja lukee runosi uudelleen, vastaavaa kokematon lukijakin pääsee oikeasti lähelle sen tunteen syvyyttä, mikä on vallinnut runominän sydämessä päästessään kokemaan päivän työssään sen ja ymmärtää tuollaisen työn palkitsevuuden tunnetasolla ja aitona lähimmäisen rakkautena.

Runosi kertoma on oiva syntymäpäivä lahja ja palkkio pyyteettömästä rakkauden työstä ja senhän runon loppukin ilmaisee, kuin kruununa koko runolle.

Kiitos tästä runosta, se toi mieleeni lapsuuteni päivittäisen leikkikaverin Reijon. Hän oli pari vuotta minua vanhempi, asui ja oli hoidokkina kunnalliskodissa. Opetti minulle kuinka sokeain kirjaa luetaan. Olin silloin 5-6 vuotias ja minä puolestani kuljin usein kylän raitteja kanssaan.
Hän oli syntymästään ollut sokea ja usein olen ajatellut, mikä kumma meistä teki niin hyvät kaverit, jotenkin vain ymmärsimme toisiamme ja olinkin melkein joka pääiväinen vieras "vaivais talolla", kuten sitä siihen aikaan nimitettiin.

Kiitoksia muisteluista, jotka tämä aikaan sai ja paljon onnea syntymäpäivänäsi. Ja kukka tietenkin --<--<(@

Ihana on runosi, ja tärkeää työsi.

Kauniisti sanoitat "sanattoman" puolesta, tai hänen, joka sanojansa toisin ilmaisee. Tärkeää työtä teet, syvälle yhteyden mereen meet :)

Ihana runo!
Kehon kieli on ilmeikkäämpi kuin sanat.
Ja rehellinen aina.
Onnittelen syntymäpäivänäsi <3

Todella kaunis ja koskettava runo.
PALJON ONNEA !

Hienoa runollista kerrontaa todella arvokkaasta asiasta

Niin koskettavan kauniisti
kirjoitettu runo

Niin koskettavan kauniisti
kirjoitettu runo

 

Käyttäjän kaikki runot