Ilon pipanoita

Runoilija 0d3818ed2ce1e7cccd51b051520a63cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.5.2018 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kevätvalossa lumikide
hangella hiukkanen 

kämmenen leveys 
tuulen henkäys

elämisen huikea autuus
tarrata hetkeen
pitää kiinni



 
 

Kosketuksen lämpö


valoisa latu
sielua kiertää

katson teihin
ihmisen lapset

lävitse läikähtää
ilon pirskahdus

syliolo
pikku sateessakin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot