Orvokkisilmä

Runoilija 0d3818ed2ce1e7cccd51b051520a63cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.5.2018 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kevätvalossa lumikide
hangella hiukkanen 

kämmenen leveys 
tuulen henkäys

elämisen huikea autuus
tarrata hetkeen
pitää kiinni



 
 

Sunnuntain tyttö
tuli
valoansa
tuomaan

Iloisesti kikattelee
haaveitaan
heittelee

nuoruusintoa
pursuten

lasken
kuorimaveitsen
altaaseen

milloin pumpulipilvet
muuttuivat
tuhkanharmaiksi

orvokit
nyökkivät ikkunalla

pilvenraosta
pilkistää
lempeästi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon ilme on suorastaan yltiöpositiivinen eikäpä se mikään paha asia ole.. Niin ja sitä sisäistä kauneutta löydän tästä runosta kaivelematta.. Sitä mikä pulppuilee jostain syvältä ja on aitoa jäljittelemätöntä

Todella herkkää ja kaunista.

Mukavasti kerrottua eloa

Tästäkin runosta pidin - hellyttävän lämmin tunnelmaruno.

 

Käyttäjän kaikki runot