meri ja aallot

Runoilija särkikala

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi näitä pitäisi vain itseksensä arvostella?
 

jokainen päivä, jokainen yö
meri tuo aallot rantaasi
jokainen päivä, jokainen yö, vaikka et enää aaltoihin usko
et vaahtopäihin, et pieneen laineeseen
meri tuo aallot rantaasi
jokainen päivä, jokainen yö, vaikka et enää aaltoihin usko

Selite: 
kaipausta menetetystä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot