mennyttä

Runoilija särkikala

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi näitä pitäisi vain itseksensä arvostella?
 

katso taaksesi, näetkö mitään
edessäsi kaikki on avoinna
katson taakseni, siellä on kaikki
edessä ei mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En tiedä onko tulkintani oikea mutta saattaisi kuvata parisuhteen loppua missä toinen lähtee uuteen suhteeseen, jätetty kokee sisäistä tyhjyyttä ja kyselee mielessään: merkitseekö yhdessä viettämämme aika hänelle mitään? Anyway tuonkaltaisia fiiliksiä saattaa tulla muunkinlaisissa elämäntilanteissa kun masennus kolkuttelee ja tulee kiusaus vertailla muiden elämään, joillain on usko tulevaisuuteen mutta itsellä vain kipeä ja tympeä nykyisyys. Sellaisen fiiliksen kuvana tämä on mielestäni yksinkertainen hyvä runo, koskettavakin ajatelma.

 

Käyttäjän kaikki runot