SOTA

Runoilija tiucu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen elänyt linnakkeessani, positiivsuus ja elämänilo muurinani.
Heräsin sotaan.

Kuka on viholliseni? Kuka takoo muuriani? itken
Olen epätoivo, vastasi sodan aloittanut peto.
Mutta miksi, miksi tahdot viedä elämäniloni?
Koska elämä on sellaista, hän vastasi ivallisesti naurahtaen.
Mitä voin tehdä?
Luovuta!, peto vastasi samalla kun sen soturit hakkasivat muuriani.
Taistelen vastaan vaikka näen auringonkin itkevän. Itken sen kanssa kun näen muurieni sortuvan.
Peto astuu sisään tuoden mukanaan epätoivon ja kaaoksen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot