SURU

Runoilija tiucu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lakkaako se ikinä...

Se repii ja raastaa sieluani
Se ei jätä rauhaan
Se seuraa minua minne menenkin
Se murskaa toivoni ja hakkaa uskoni pirstaleiksi

Kerään sirpaleita ja itken

Lakkaako se ikinä..

Ikävä on Sen nimi.

Selite: 
tällaisia ajatuksia tänään...en jaksanut panostaa asetteluun tai muihin vastaaviin mutta sanoma ehkä on tärkein..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja suunnatonta ikävää viestivä.

 

Käyttäjän kaikki runot