Ikuisuuteen

Runoilija tiucu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuus ympärillämme,
tiiviinä ja painostavana.

Odotus on piinaavaa,
jokainen haluaisi paeta.

Mutta siinä sinä olet,
valmiina meitä varten.

Jokainen vuorollaan luonasi,
lämmittää kylmenneitä käsiäsi.

Ja niin se tavoittaa kaikkien tajunnan,
olet poissa,
etkä enää palaa.

Pieniä helmiä poskilla,
nämä ovat viimeiset jäähyväiset.

Selite: 
ikävä on suunnaton
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot