Tuntematon rakkaus

Runoilija tiucu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin koskettaa ihoasi,
tuntea sen lämmön ja pehmeyden ihoani vasten.

Tahtoisin haistaa tuoksusi,
hengittää itseeni jokaisen aromin ja huumaantua siitä.

Tahtoisin maistaa huuliasi,
sammuttaa janoni ja humaltua sinusta.
/>
Tahtoisin kuulla äänesi,

suloiset sanasi

/>
Tahtoisin nähdä sinut edessäni,
sokaistua kauneudestasi ja.

/>
Tunnen sinut,

olet osa minua.

Olet pelastanut minut

ja elämäni on taas merkityksellinen.

Olemme yhtä

vaikkemme koskaan olisikaan yhdessä.

/>
Olet tuntematon rakkauteni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot