Uniruno

Runoilija IIDACHU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 17:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun iltaisin kuljemme pimeän polkua,
alkavat meidän jalkamme ontua.
Silmämme täyttyvät unihiekasta,
kimmeltävästä, kutittavasta.
Tuuditamme itsemme unien maailmaan,
omien mieltemme kauneimpaan taikaan.

Selite: 
Hyvää yötä kaikille ! n.n
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain viatonta ja suloista (harvoin käytän tätä sanaa), todellakin hyvän mielen runo.

Hyvän mielen herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot