Kultaa

Runoilija IIDACHU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 17:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
onko marsissa lunta, laulaako satakielet vain päivällä?
onko sateenkaaren päässä kultaa, onko helpompaa puhua jonkun toisen äänellä?
 
vedin henkeä ja käänsin kasvoni kohti auringonvaloa,
nielin kitkerän katumuksen ja huusin ”pimeys, tervetuloa!”
 
kultaisille haavoille kirjoitan kieleni, onko lauluni pyyteetön?
näetkö kuinka sanat soljuvat ihollani, onko kohtaloni häikäilemätön?
 
huomaat kuinka ulkona sataa lunta ja liinavaatteet etäällä,
joissa lukee kultaisin kirjaimin ”laulaako satakielet vain päivällä?”
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän on jotenkin saatu sellainen vaaleanharmaa lumisadepäivän tunnelma ja puhtaan pyykin tuoksu.
voi ihana kommentti. hienoa, että oon saanu välitettyä jotain tunteita tän runon kautta ! :-)
 

Käyttäjän kaikki runot