Sytytetään yövalot

Runoilija IIDACHU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 17:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuu paljastaa hymyilevät kasvonsa,
heittää tähdet taskuista,
sytyttelee valoja,
hyvää yötä maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Ihanat yövalot, tähtien tuikkeeseen
on rauhaisaa nukahtaa.

 

Käyttäjän kaikki runot