Toinen todellisuus

Runoilija IIDACHU

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2012
Viimeksi paikalla: 1.12.2023 17:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmissäs tähtipölyä ja hiuksissas sumua
sä vajosit
pienen ikuisuuden pitkältä tuntuvan
ihmemaahan,
kaninkoloon ja teepöytään.

Kaarsit kohti taivaankantta
unelmien joukossa
keskellä kirjavaa pellavaa,
palkaksi uteliaisuudesta
pienen tytön tiedonhalusta.

Syliisi nappasit satakielet,
lensit toisesta tähdestä oikealle
suoraan kirkkaaseen aamuun,
mukanas vaiennetut teekuppien kolinat.

Silmissäs tähtipölyä ja hiuksissas sumua
sä vajosit
nopeasti silmies ohi välähtävän
ihmemaan,
sen kaninkolon ja teepöydän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot