Pohjola

Runoilija HAPPYfacade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.6.1994

Elämä on jatkuvia valaistumisia ja mietiskelyä. Niitä saat elämässä niin paljon, että unohdat ne kummiskin. Kun voit sanoa: "Jos kuolen nyt, kuolen onnellisena", ihan milloin tahansa, tiedät elämäsi olevan onnellista.
 

Kylmä pohjoinen, anna minun humaltua tuulestasi.
Niin ankarasta ja anteeksiantamattomasta rujoudestasi.
Anna sateidesi vyöryä ylitseni. Piiskata minut paikalleni.
Anna mahtisi nujertaa ihminen. Voimasi uppoavan ja säälisi näkyvän.
Anna kauneutesi mykistää äänekkäinkin ääni. Hiljentaa tien kuin tien kulkijan.
Tukahduttavan ja murhaavan kaiken mikä on liian heikko elämään alaisuudessasi. Nujerra ihminen...
Sillä olenhamme vain ihmisiä ja eläimiä.
Vaikka olemme kaikki sisimmässämme eläimiä. Eläinkin tuntee elävän ja surunsa surevan. Vain ollakseen mitä on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot