Nimetön

Runoilija HAPPYfacade

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2012
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.6.1994

Elämä on jatkuvia valaistumisia ja mietiskelyä. Niitä saat elämässä niin paljon, että unohdat ne kummiskin. Kun voit sanoa: "Jos kuolen nyt, kuolen onnellisena", ihan milloin tahansa, tiedät elämäsi olevan onnellista.
 

Päästäkää irti ja antakaa vaeltaa.
Ihan kuin sillä olisi väliä. Elämä menee eteen päin vaikka nämä lihakoukut tarttuisivat kalloon ja tekisivät arvet ja murtumat.
Ne vain pitää kestää ja antaa uhrinsa vuotaa hiljaa kuiviin.
Elämä kuluttaa ja koettelee.
Yksinäisyys tappaa ja seura ahdistaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän se kulunut hokema elämä on. Mutta hyvin kutistit :-)

 

Käyttäjän kaikki runot