Onnellinen ?

Runoilija Talvityttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oikeen jotain asiaa toivoo/odottaa niin se ei välttämättä tapaahdukkaan, on osattava ottaa vastaan elämässä myös niitä negatiivisia asioita ja opittava elämään niiden kanssa.
 

Paha olla, mieli surullinen mielessä vain kaikkea ikävää mitä on joutunut kokemaan, pakosta tulee kysymys, saanko olla vielä joskus onnellinen ? ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot