Menetetty

Runoilija Talvityttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oikeen jotain asiaa toivoo/odottaa niin se ei välttämättä tapaahdukkaan, on osattava ottaa vastaan elämässä myös niitä negatiivisia asioita ja opittava elämään niiden kanssa.
 

Vuosia taakse päin sain elää kanssasi elämäni ihaninta aikaa, joka kumminkin päättyi eroon monia asioiden kautta. Miksi niiden hyvien aikojen jälkeenkin jaksat edelleen satuttaa vaikka et ole lähelläni, ymmärrä pysyt aina sydämmessäni ja jokainen sanasi ja tekosi muistuttaa minua sinusta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot