Kohtaaminen

Runoilija Jgirl-94

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2011
Viimeksi paikalla: 30.1.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.5.1994

 

Jos vain joskus saisin kiinni
Näistä laukkaavista ajatuksista
Jotka karkaavat aina, kun pitäisi
Käsitellä niitä
Ja laittaa ne paperille,
Niin että hyötyisinkin niistä.

Mahdoton, mitä se on?
Se sana taisi menettää merkityksensä
Minulle viime vuonna
Kun sain vihdoin kohdata sinut
Kasvoista kasvoihin
Olit se, joksi olin sinut aina kuvitellut
Mutta silti olit jotakin aivan erilaista
Jos vain oli mahdollista,
Muutit käsitykseni itsestäsi vain paremmaksi

Ymmärrän nyt, vaikka siihen menikin vuosia
Että näin oli tarkoitettu
Kirjoitettu jossakin korkealla taivaissa
Meidän oli kyllä tarkoitus kohdata
Muttei silloin, kun minusta siltä tuntui

Sinun tapaamisesi auttoi minua ymmärtämään
Että kaikkea parasta pitää aina odottaa
Mitähän olisikaan tapahtunut,
Jos olisin aikanani luopunut toivosta
Enkä olisikaan enää yrittänyt?

Selite: 
Suurimman idolin kohtaaminen ja hetkisen juttutuokio viime vuonna, itse asiassa kahteen kertaan, muutti aika paljon mun elämässä ja toisaalta ehkä siinä, miten suhtaudun unelmiin ja siihen, miten todennäköisiä ne on toteuttaa. Sen pohjalta lyhyt, pikainen runonpätkä :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot