Näkökulma

Runoilija Jgirl-94

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2011
Viimeksi paikalla: 30.1.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.5.1994

 

Anna minulle rohkeutta
Niin että uskaltaisin olla minä.

Anna minulle sanoja
Etten vain olisi hiljaa
Kun on niin paljon sanottavaa

Anna minulle kilpi,
Jonka suojaan uskallan luottaa
Mutta jonka voimalla
Uskallan astua eteenpäin

Ja ennen kaikkea
Anna minun nähdä
Kuva sinusta itsessäni
Omat lahjani
Etten vain näkisi sitä,
Mitä muilla on.

Anna minun nähdä itseni
Sinun silmilläsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot