Ihan tavallinen ystävä

Runoilija Jgirl-94

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2011
Viimeksi paikalla: 30.1.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.5.1994

 

Sinä!
Sinä siinä!
Pysähdy!

Tartu tähän käteen
Jonka ojennan sinulle

Olethan ystäväni.
Olet kaikista rakkainta
Mitä kukaan voi koskaan saada

Kun meidät on luotu
Tuolla jossakin ylhäällä
Elämänlankamme on kiedottu yhteen
Kauniiksi punokseksi

Niin että kun joskus tapaamme
Me olemme toisemme vastakappaleet
Täydelliset ystävykset
Ilman taakkoja ja salaisuuksia
Vain kaksi ihmistä

En usko sattumaan
Kun katson sinua ja minua
Meidän polkuamme
Ja sitä, miten me tapasimme ensi kerran
Miten olisin muka selvinnyt täällä
Ilman sinua?

Ihan tavallinen
Silti niin erityinen
Ystävä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot