kaksi vahvaa pientä ihmistä

Runoilija Jgirl-94

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.10.2011
Viimeksi paikalla: 30.1.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.5.1994

 

Joskus mä mietin taaksepäin
Mitä kaikkea joskus elämässä näin
Silloin mietin, kuinka voisin
Kaiken tuon saada takaisin

Kaikki, mihin mä uskoin,
Kaikki mitä luotin pois
Kaiken mitä minä joskus halusin kuulla;
Kuka kertoa vois?

Kun mietin meitä kahta,
Joskus oli vaikeaa vaikka
Aina sinua kuitenkin mä
Koitin tukea ja ymmärtää

Kaksi vahvaa pientä ihmistä;
Kaksi läheistä ystävystä
Melkein kaksi rakastavaista;
Kenties toisiaan niin lähellä

Minä aina sinua rakastin
Vaikket sitä sinä aina uskonutkaan
Aina yritin myös saada
Kaiken niin, että sulla hyvä ois

Vaikket aina mua koittanutkaan
Kaikellasi parantaa
Silti sinua, voin mä sanoa:
Kerran vielä voisin rakastaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot