Turvapaikka

Runoilija andvaka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaa huutaa tunteistaan kaikille kansakunnille, mutta sen sijaan säilyttää niitä maailman ääriin kulkeneessa risaisessa muistikirjassaan. Miettii, montako kertaa sydämensä jaksaa vielä parsia itsensä kokoon. Haaveilee elämää suuremmasta rakkaudesta.
 

Suukottelen paljasta olkapäätäsi
muttet herää siihen, etkä hievahdakaan
vaikka asetan käteni ympärillesi
ja ahmin sinua katseellani

ympärillä on pelkkä hiljaisuus
vain tasaisen hengityksesi säestämänä

näytät niin rauhalliselta
paettuasi toiseen todellisuuteen
missä kaikki on mahdollista
ja niin turvallista

kuunvalo osuu kasvoillesi
olet niin kaunis

en malta seurata sinua unien kultamaahan
sinne voin matkata koska tahansa
vaan valvon vierelläsi tallentaen hetken sydämeeni
olen onnellinen juuri tässä, juuri nyt.

Selite: 
Ehkä vielä joskus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot