Pako

Runoilija andvaka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluaa huutaa tunteistaan kaikille kansakunnille, mutta sen sijaan säilyttää niitä maailman ääriin kulkeneessa risaisessa muistikirjassaan. Miettii, montako kertaa sydämensä jaksaa vielä parsia itsensä kokoon. Haaveilee elämää suuremmasta rakkaudesta.
 

Miten uskotella itselleen
että kaikki muuttuu?

Miten kyetä kuuntelemaan muita
kun on liian väsynyt?

Miten paeta siltojen romahdettua?
Miten löytää mitään syytä jatkaa?

Päivät pitenevät, linnut palaavat kaukomailta.
En voi piiloutua auringolta, joka paljastaa
kaikki virheeni, epäonnistumiseni
ja arpeni, vanhat ja uudet.

Miten löytää rohkeus pakenemiseen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot