Olet kaikkeni, minun rakkaani

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Olet tuuli, joka minut ilmaan nostaa
Olet valo, joka pimeässä opastaa
Olet tienviitta, joka oikealle tielle johdattaa
Olet lähde, joka janoni sammuttaa
Olet kaikkeni
Minun rakkaani

Olet laulu, jota laulan
Olet usko, jota kannan
Olet tarina, jota kirjoitan
Olet toive, jota toteutan
Olet kaikkeni
Minun rakkaani

Olet ilma, jota hengitän
Olet unelma, jota elän
Olet tyyny, jota vasten painan pääni
Olet aurinko, joka loistaa elämääni
Olet kaikkeni
Minun rakkaani

Olet lääke, joka kivun kadottaa
Olet lohtu, joka kyyneleet kuivattaa
Olet peitto, joka tuo lämpöä ja turvaa
Olet hymy, joka minut hetkessä hurmaa
Olet kaikkeni
Minun rakkaani

Olet pala, joka minusta puuttuu
Olet ihme, jonka ansiosta kaikki hyväksi muuttuu
Olet väriliitu, joka elämäni värittää
Olet minun, enkä tahdo sinua menettää
Olet kaikkeni
Minun rakkaani

Selite: 
Meinas tää runo karata lapasesta.. :D Näillä näkymin runosta tulossa viel pitempi, joten täs nyt "lyhyt" versio :p
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä hiukka pitkä... mutta kukapa ei rakkaudesta ammentaisi vaikka paksun tiiliskiviromaanin.

Romanttisen Ihanaa sinun ikäiseltäsi.

Pidin.

Ihana! Suosikkeihin menee :)

 

Käyttäjän kaikki runot