Lemmen liemi

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Lemmen liemen minä keitin
Mausteita makeita sinne heitin
Sokeria, neilikkaa
juoksevaa hunajaa
Jottei tulisi liian imelää
vähän sitruunalla halusin säväyttää
Join liemen yhdellä kulauksella
ja huomasin virheen sillä sekunnilla
Maistui liemi ensin suloiselta
mutta lopuksi vain happamalta

Niin rakkautenikin
makeana nielin
ja jäi suuhun maku
kitkerin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot