Ensirakkaus

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Koulupäivä mukavasti käyntiin lähti
mut illal hän loisti mielessäni kuin taivaan kirkkain tähti
Yritin saada hänet pois mun ajatuksista
Yritin päästä eroon näistä tunteista
Lopulta huomasin yritykseni menevän pieleen
Hän jäi selvästi mun mieleen

Hän on pitkä, hän on komea
Juoksus ehkä yllättävän nopea
Hän on hauska, hän on iloinen
Hymyillessään tosi suloinen
Lesosin aina, etten ikinä ihastu
mut hänet nähdessään melkein heti punastun
En voi olla ajattelematta tuota poikaa
mut tosiasioita ei silti sovi unohtaa

Tuo poika tuskin tietää mun nimee
Hänelle on aivan sama, mitä teen, mihin meen
Tuskin hän minua minään pitää
Eihän minus ole ees mitään nähtävää
En ole rohkea, en hyvännäköinen
En ole viisas, edes hyväkuntoinen
Parempaakin olisi hänelle tarjolla
Miksi minun valitsemista pitäis ees harkita?

Toisaalta, olen aika hauska
Kaverit kehuvat luotettavaks
Jos pojalla on vaikeaa
olen valmis häntä tukemaan
Olen ujo, mutta mukava
Välil osaan ehkä olla rasittava
En kuitenkaan halua loukata, en satuttaa
Haluan vain rakastaa

Milloin hän noi piirteeet minus huomaa
vai olenko ikuisesti hänelle ilmaa
Haluaisin häntä halata
mut en uskalla edes luoda katsekontaktia
Tarpeeksi kaukaa häntä katselen
ja samalla toiveita elättelen
että hän tulisi joskus puhuu mulle
Tosin, ujouteni takia saatan lähteä pakosalle
Olen usein hajamielinen
mutta häntä unohtaa voi en
Jos en koskaan häntä saisi
siitä selviytyä yrittäisin
Silti tahtoisin
että joku päivä hänen katseensa tavoittaisin
ja samalla hänen sydämensä valloittaisin

Selite: 
Tällasta se oli joskus, ku oli ekaa kertaa rakastunut :>
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot