It smells like narcissism

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Kävelen luoksesi
Pysähdyn eteesi
Katson sinua ja huokaan:
"Luoja, miten upea oletkaan!"
Rakastan kauniita silmiäsi
ja hurmaavaa hymyäsi
Ihailen aistillisuuttasi
ja nauran ilmeellesi

Ei ole toista näin täydellistä
ja olen ylpeä, että olemme yhdessä
Sinua aina katsella voisin,
melkein hengiltä suutelisin
Kätesi kohtaa omani
mikä tuntuu kylmältä vasten kuumaa ihoani

Joudun lähtemään luotasi
ja näen pettymyksen kasvoillasi
Suutelen viileitä huuliasi
Lupaan olla huomenna taas kanssasi
Lähden ja katson vielä taakseni
Oletkin jo lähtenyt näköpiiristäni
Hymyilen ja sanon silti:
"Hyvää yötä, rakas peilikuvani."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot