Joku on jo surrut

Runoilija auspicium

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauslaulut
saavat muistelemaan
ja elokuvat
itkemään,
kirjoista puhumattakaan.
Sinä tiedät,
että se on raskasta
ja tuo tunteen ikävästä,
kun
kuuntelee,
katsoo ja
lukee.
Ja sinä teet sen
empimättä.

Muistat sen kevään,
kesän ja
syksyn.
Hänet,
joka sai sinut
kuuntelemaan,
katsomaan ja
lukemaan.
Ja nyt kun olet
nähnyt kaikki
elokuvat,
kunnellut
levyt ja
lukenut
kirjat,
tajuat sen.
Ei ole mitään sellaista,
mitä joku ei olisi jo surrut.

Selite: 
En oikeastaan edes pidä tästä runosta :) Ei tässä ole tarpeeksi sisältöä. Silti tämä antaa toivoa siitä, että sydänsurujenkin jälkeen elämä voi jatkua, jos sen antaa jatkua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatus, jonka otsikko antaa lukijalle matkaan, tuo tähän sisältöä.
Erikoiskiitokset otsikosta, sait mielen ihan uusille poluille!

 

Käyttäjän kaikki runot