Kaksi sanaa

Runoilija auspicium

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä rakkaus on
kun on
äärimmäisissä tilanteissa

kiintymyssuhteen side
aggression vastavoima
ja silti niin heikko

epävarmuus toisen tunteista
romeo ja julia
ja pelko pettymyksestä

selkähieronta ja rakasteleminen
ajatukset täyttyvät
toinen on hiljaa

jotain ei-järkevää
välillä asun pilven reunalla
ja sitten saunan nurkalla

kaksi sanaa, jotka lausutaan
yhtä harvoin
kuin teeveestä tulee saippuaoopperaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot