Minä en rakasta sinua

Runoilija auspicium

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en rakasta sinua
Haluan sitä niin kuin pienenä koiranpentua
ja nyt haluan osata latinaa

Minä en rakasta sinua
Mutta minä opin elämään sen kanssa
kuten sen että olen metri kahdeksankymmentäyksi varpaillani

Minä en rakasta sinua
Sinä tiedät että runoni kertovat sinusta
Säkeeni täyttyvät kuin kahvikuppi aamulla
Kahvissa on sokeria
Se ei ole kylmää eikä kuumaa
Minä juon sitä vielä tänä aamuna

Tänä aamuna luin psykologiaa
siellä väitettiin, että rakastaakseni sinua
minun pitäisi rakastaa itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yllättävä, aivan ihana! Menee kyllä suosikkeihini!
Pidän erityisesti jälkimmäisestä puoliskosta, ja loppu on ihan mahtava

Yksinkertaisesti, hyvin kirjoitettu. Tuttuja tuntoja, sanoiksi puettuina.

Minä en rakasta sinua
Mutta minä opin elämään sen kanssa
kuten sen että olen metri kahdeksankymmentäyksi varpaillani

Kertakaikkisesti, tämä on hyvin kirjoitettu.

Paras mitä olen lukenut vähään aikaan! Jätät kertomatta juuri sen verran kuin on tarvis. Loistava kuvaus.

 

Käyttäjän kaikki runot