lintu lintu pieni vanha

Runoilija mikado

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sulka pieni
lintu
pieni

lintu kadotti sulan
lintu oli vanha

pieni sieni
niin ahkerana

niin luuli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hellyyttävästi kerrottu tarina, josta löytyy syvempääkin pohdittavaa

vaikka elämässä hetkittäin sinisen suruinen olo
en runosi ilosta kyyneleitä saata vuodattaa
lintu pieni lintu vanha - on kuin kivien valoranta
 
 

Käyttäjän kaikki runot