inhoan koulua

Runoilija mikado

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on matikankoe
ja
laskua vihaan

kaksi plus kolme on kymmenen
opettaja sanoo

miia kertoo
että kaksi plus kolme on viisi

opettaja käskee miian ulos
luokasta

koulu on loppu ja miia tahtoo jäädä
opettaja
KARJAISEE

ensi vuonna nähdään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein hieno!

totuus on hyvin moninainen
jos vastaus on numero vainen
tiedä et väristään vielä mitään
miten tässä oikein olla pitikään
 
 

Käyttäjän kaikki runot