;)

Runoilija mikado

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Moi ja tervetuloa runooni,
ja se pyörii kuin krokotiili,
lempieläilmeni on kani,
ja minä olen pahis
nimeni on mikado,
hullu ilkimys eli kala,
sokeri on hyvää,
mutta jumala on pyhää,
en ole uskonnossa,
mutta en myös hyvässä kunnossa,
sillä olen pahis,
ja pahiksilla on huono vointi,
oli mulla bestis taikka mammutti,
sä lukija nyt mut suututti,
halejakin annettavana,
sillä ne ovat kuin rasittavia kakaroita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viime hetkin sana takaisi potki
lennätteli ajatuksen kauniin
multaan sotki keltaisen nauriin
 
 

Käyttäjän kaikki runot