kevät paras hetki

Runoilija mikado

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puissa lehdet,
maassa kukat,
lintujen laulut
niin se vaan on kun on kevät!
Mutta jotain puuttuu!
Aurinko, aurinko on se, joka puuttuu.

Puissa vihreät lehdet,
maassa värikkäät kukat,
lintujen poikaset
sellaista on kun on kesä!
Mutta joku unohtui!
Ruoho, ruoho unohtui.

Puissa on vain pari lehteä,
lintujen poikaset lähtevät pesästä,
kukkia on vai pari
se on oikea syksy!

puissa on vain monta oksaa,
kukkia ei ollenkaan,
linnut pois lentävät
silloin on kylmä talvi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertosäemäistä ja kaunista ! :)

runokulkusi on nopea
valkoinen loistaa kuin hopea
antaa tilaa uuden tulla
nousta pilviin kuni kaunis pulla
 
 

Käyttäjän kaikki runot