mikadon kevätjuhlaruno

Runoilija mikado

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kevät tuoksuu ja niityt kasvaa
siniset on järvet
valkoiset on pilvet
aurinko on lämmin
ja
tie on hiekkainen

uimaan vaan
niin kyllä hyvä mieli
tulla saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelkistetty, hienolla tavalla naivistinen,
mutta Ihana runonen.
:)

...herättää hyvän mielen.

tässä aurinkoinen runosi
näkee kesään tulosi
avaa polun lämpimän
sekä juhlan tunnun elämän
 
 

Käyttäjän kaikki runot