Heiluu heiluu vaan

Runoilija Nurina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, joka onnistuu mokaamaan niin, että muut luulevat sen olleen suunniteltua.
 


Tunnen sen.
Viikate heiluu sisälläni,
yrittäen napata kiinni sisuskaluihini.
Saako sitä pois?
Pitääkö sen kanssa oppia elämään?

Mitä sitten kun se ruostuu?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot