Mutta nyt

Runoilija Nurina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se, joka onnistuu mokaamaan niin, että muut luulevat sen olleen suunniteltua.
 

Sinä tulit sydämeeni väkisin.

Et kuunnellut minua, kun sanoin, ettei kukaan saa tulla sydämeeni.

Ole hyvä ja poistu, sanoin, muttet mennyt.

Enää en tiedä mitä tekisin ilman sinua.

Täällä sinä olit ja tänne sinä jäit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toinen oli tarpeen sinnikäs. Hellä runo.

Ihana, noinhan se menee kun ihminen rakastuu. Sydämessä on tilaa vain yhdelle.

 

Käyttäjän kaikki runot